Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Χυτήρια Αργολίδας Ήφαιστος ΑΕ έχει δεσμευτεί για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο Sales@ifestosfoundry.gr Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προβλήματα σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή/και των υπηρεσιών μας, συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όπως περιγράφεται στην παρούσα πολιτική απορρήτου.

Πίνακας περιεχομένων

 1. Ορισμοί που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την πολιτική
 2. Αρχές προστασίας δεδομένων που ακολουθούμε
 3. Τι δικαιώματα έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα
 4. Τι προσωπικά δεδομένα συγκεντρώνουμε για εσάς
 5. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
 6. Ποιος άλλος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα
 7. Πώς διασφαλίζουμε τα δεδομένα σας
 8. Πληροφορίες σχετικά με τα cookies
 9. Στοιχεία επικοινωνίας

Ορισμοί

Προσωπικά δεδομένα – κάθε πληροφορία που αφορά ένα αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο.
Επεξεργασία – κάθε πράξη ή σύνολο εργασιών που πραγματοποιείται σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα προσωπικών δεδομένων.
Θέμα δεδομένων -φυσικό πρόσωπο του οποίου τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία.
Παιδί -φυσικό πρόσωπο ηλικίας κάτω των 16 ετών.
ΜΑΣ/ΜΑΣ (είτε κεφαλαιοποιούνται ή όχι)- Χυτήρια ΑργολίδΑς Ήφαιστος ΑΕ

Αρχές προστασίας δεδομένων

Υποσχόμαστε να ακολουθήσουμε τις ακόλουθες αρχές προστασίας δεδομένων:

 • Η επεξεργασία είναι νόμιμη, δίκαιη, διαφανής. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας έχουν νόμιμους λόγους. Θεωρούμε πάντα τα δικαιώματά σας πριν από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Θα σας παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία κατόπιν αιτήσεως.
 • Η επεξεργασία περιορίζεται στο σκοπό. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας ταιριάζουν με το σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν προσωπικά δεδομένα.
 • Η επεξεργασία γίνεται με ελάχιστα δεδομένα. Συγκεντρώνουμε και επεξεργαζόμαστε μόνο το ελάχιστο ποσό των προσωπικών δεδομένων που απαιτούνται για οποιονδήποτε σκοπό.
 • Η επεξεργασία είναι περιορισμένη με μια χρονική περίοδο. Δεν θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από όσο χρειάζεται.
 • Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια των δεδομένων.
 • Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων.

Δικαιώματα του υποκειμένου των δεδομένων

Το υποκείμενο των δεδομένων έχει τα ακόλουθα δικαιώματα:

 1. Δικαίωμα στην ενημέρωση-που σημαίνει ότι Πρέπει να δικαίωμα να γνωρίζει εάν τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία. Ποια δεδομένα συγκεντρώνονται, από πού λαμβάνονται και γιατί και από ποιον γίνεται η επεξεργασία.
 2. Δικαίωμα πρόσβασης – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγονται από/για εσάς. Αυτό περιλαμβάνει το δικαίωμά σας να ζητήσετε και να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων που συγκεντρώθηκαν.
 3. Δικαίωμα διόρθωσης – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων που είναι ανακριβή ή ελλιπή.
 4. Δικαίωμα στη διαγραφή – σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να ζητήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα να διαγραφούν από τα αρχεία μας.
 5. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – δηλαδή όταν ισχύουν ορισμένες προϋποθέσεις, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
 6. Δικαίωμα να αντιταχθεί στην επεξεργασία-που σημαίνει σε ορισμένες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να αντιταχθεί στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, για παράδειγμα, στην περίπτωση της άμεσης εμπορίας.
 7. Δικαίωμα να αντιταχθεί στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία-που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να αντιταχθεί στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ? και να μην υπόκειται σε απόφαση βασισμένη αποκλειστικά στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία. Αυτό το δικαίωμα μπορείτε να ασκήσετε όποτε υπάρχει ένα αποτέλεσμα της σκιαγράφησης που παράγει τα νομικά αποτελέσματα που αφορούν ή σας επηρεάζουν σημαντικά.
 8. Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων – έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή αναγνώσιμη από μηχανή ή αν είναι εφικτό, ως άμεση μεταφορά από έναν επεξεργαστή σε άλλον.
 9. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας – σε περίπτωση που αρνούμαστε το αίτημά σας κάτω από τα δικαιώματα πρόσβασης, θα σας παράσχουμε έναν λόγο ως προς γιατί. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που το αίτημά σας έχει Χειρισμός Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
 10. Δικαίωμα για τη βοήθεια του εποπτική αρχή-που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα για τη βοήθεια μιας εποπτικής αρχής και το δικαίωμα για άλλα ένδικα μέσα, όπως η αξίωση αποζημιώσεων.
 11. Δικαίωμα απόσυρσης της συγκατάθεσης – έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε κάθε δεδομένη συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Δεδομένα που συγκεντρώνουμε

[Todo]-πληροφορίες που μας δώσατε με
Αυτή μπορεί να είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα, η διεύθυνση χρέωσης, η διεύθυνση οικίας Κλπ -κυρίως πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παράδοση σας ένα προϊόν/υπηρεσία ή να ενισχύσουν την εμπειρία του πελάτη σας μαζί μας. Σώζουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε προκειμένου για να σχολιάσετε ή να εκτελέσετε άλλες δραστηριότητες στην ιστοσελίδα. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

[Todo]-πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα για σας
Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα από τα cookies και άλλα εργαλεία συνεδρίας. Για παράδειγμα, οι πληροφορίες σας καλάθι αγορών, η διεύθυνση IP σας, το ιστορικό αγορών σας (αν υπάρχει), κλπ. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών σας. Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή να εξετάσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, τις δραστηριότητές σας μπορεί να καταγραφεί.

[Todo]-πληροφορίες από τους εταίρους μας
Συγκεντρώνουμε πληροφορίες από τους έμπιστους συνεργάτες μας με την επιβεβαίωση ότι έχουν νομικούς λόγους να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες μαζί μας. Αυτό είναι είτε πληροφορίες που τους έχετε παράσχει άμεσα με ή ότι έχουν συγκεντρώσει για σας σε άλλους νομικούς λόγους. Δείτε τη λίστα των συνεργατών μας Εδώ.

Διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες
Θα μπορούσαμε να συλλέξουμε πληροφορίες για εσάς που είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να:

 • σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, την καταχώρηση του λογαριασμού σας. σας παρέχουμε άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που ζητήσατε. σας παρέχουμε προωθητικά στοιχεία κατόπιν αιτήματός σας και επικοινωνώντας μαζί σας σε σχέση με αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. επικοινωνία και αλληλεπίδραση μαζί σας. και να σας ειδοποιεί για αλλαγές σε οποιαδήποτε υπηρεσία.
 • Βελτιώστε την εμπειρία των πελατών σας.
 • να εκπληρώσει μια υποχρέωση βάσει του νόμου ή της σύμβασης ·
 • Όλα

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για νόμιμους λόγους ή/και με τη συγκατάθεσή σας.

Με βάση τη σύναψη σύμβασης ή την εκπλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεων, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • να σε αναγνωρίσω.
 • να σας παρέχουμε μια υπηρεσία ή να σας στείλουμε/σας προσφέρουμε ένα προϊόν.
 • να επικοινωνούν είτε για πωλήσεις είτε για τιμολόγηση.
 • Όλα

Για λόγους έννομου συμφέροντος, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • για να σας στείλουμε εξατομικευμένες προσφορές * (από εμάς ή/και τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας).
 • για τη διαχείριση και Ανάλυση η βάση πελατών μας (αγοράζοντας Συμπεριφορά και ιστορία) προκειμένου να βελτίωση της ποιότητας, της ποικιλίας και της διαθεσιμότητας των προϊόντων/υπηρεσιών που προσφέρονται/παρέχονται?
 • να διεξάγει ερωτηματολόγια σχετικά με την ικανοποίηση του πελάτη.
 • Όλα

Όσο δεν μας έχετε ενημερώσει διαφορετικά, θεωρούμε ότι σας προσφέρουμε προϊόντα/υπηρεσίες που είναι παρόμοια ή ίδια με το ιστορικό αγορών σας/περιήγηση Συμπεριφορά να είναι το νόμιμο συμφέρον μας.

Με τη συγκατάθεσή σας επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • να σας στέλνουν ενημερωτικά δελτία και προσφορές εκστρατείας (από εμάς ή/και τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας).
 • για άλλους σκοπούς ζητήσαμε τη συναίνεσή σας.
 • Όλα

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να εκπληρώσετε την υποχρέωση που αυξάνεται από το νόμο και/ή χρησιμοποιήστε τα προσωπικά σας στοιχεία για τις επιλογές που παρέχονται από το νόμο. Διατηρούμε το δικαίωμα να ανώνυμα Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται και να χρησιμοποιούν τα εν λόγω δεδομένα. Θα χρησιμοποιήσουμε δεδομένα εκτός του πεδίου εφαρμογής αυτής της πολιτικής μόνο όταν ανώνυμα. Αποθηκεύουμε τις πληροφορίες χρέωσής σας και άλλες πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν για εσάς για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για λογιστικούς σκοπούς ή άλλες υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο, αλλά όχι περισσότερο από TODO

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για πρόσθετους σκοπούς που δεν αναφέρονται εδώ, αλλά είναι συμβατά με τον αρχικό σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα δεδομένα. Για να γίνει αυτό, θα διασφαλίσουμε ότι:

 • η σχέση μεταξύ των σκοπών, του περιβάλλοντος και της φύσης των προσωπικών δεδομένων είναι κατάλληλη για περαιτέρω επεξεργασία ·
 • η περαιτέρω επεξεργασία δεν θα έβλαπτε τα ενδιαφέροντά σας και
 • θα υπήρχε κατάλληλη προστασία για την επεξεργασία.

Θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία και σκοπούς.

Ποιος άλλος μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα

Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με αγνώστους. Προσωπικά δεδομένα για εσάς είναι σε ορισμένες περιπτώσεις παρέχονται στους έμπιστους συνεργάτες μας προκειμένου να είτε να παρέχει την υπηρεσία σε σας είναι δυνατόν ή να ενισχύσουν την εμπειρία του πελάτη σας. Μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με:

Οι συνεργάτες επεξεργασίας μας:

 • Όλα

Οι επιχειρηματικοί μας εταίροι:

 • Όλα

Συνδεδεμένα τρίτα μέρη:

 • Όλα

Συνεργαζόμαστε μόνο με συνεργάτες επεξεργασίας που είναι σε θέση να διασφάλιση επαρκούς επιπέδου προστασίας στα προσωπικά σας δεδομένα. Αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη ή δημόσιους αξιωματούχους όταν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη, εάν έχετε συναινέσει σε αυτό ή εάν υπάρχουν άλλοι νομικοί λόγοι για αυτό.

Πώς διασφαλίζουμε τα δεδομένα σας

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κρατήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή.  Χρησιμοποιούμε ασφαλή πρωτόκολλα για την επικοινωνία και τη μεταφορά δεδομένων (όπως https). Χρησιμοποιούμε ανώνυμες Και pseudonymising όπου ενδείκνυται. Παρακολουθούμε τα συστήματά μας για πιθανά τρωτά σημεία και Επιθέσεις.[TODO -να περιγράφουν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

Αν και δοκιμάζουμε το καλύτερό μας δεν μπορεί να εγγύηση της ασφάλειας των πληροφοριών. Ωστόσο, υποσχόμαστε να ειδοποιήσουμε τις κατάλληλες αρχές για παραβιάσεις δεδομένων. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης αν υπάρχει απειλή για τα δικαιώματά σας ή τα ενδιαφέροντά σας. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αποτρέψουμε παραβιάσεις της ασφάλειας και να βοηθήσουμε τις αρχές σε περίπτωση παραβίασης.

Αν έχετε λογαριασμό μαζί μας, σημειώστε ότι Πρέπει να Κρατήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας μυστικό.

Παιδιά

Δεν σκοπεύουμε να συλλέξουμε ή να συλλέξουμε πληροφορίες από παιδιά. Δεν στοχεύουμε τα παιδιά με τις υπηρεσίες μας.

Cookies και άλλες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε

Χρησιμοποιούμε cookies ή/και παρόμοιες τεχνολογίες για να Ανάλυση Πελάτη Συμπεριφορά, να διαχειρίζεται την τοποθεσία Web, να παρακολουθεί τις κινήσεις των χρηστών και να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες. Αυτό γίνεται προκειμένου να Διαμόρφωση και να ενισχύσει την εμπειρία σας μαζί μας.

Ένα cookie είναι ένα μικροσκοπικό αρχείο κειμένου που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας. Τα cookies αποθηκεύουν πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για να διευκολύνουν την εργασία των τοποθεσιών. Μόνο εμείς μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στα cookies που δημιουργήθηκαν από την ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να ελέγχετε τα cookie σας σε επίπεδο προγράμματος περιήγησης. Η επιλογή της απενεργοποίησης των cookies μπορεί να εμποδίσει τη χρήση ορισμένων λειτουργιών.

Χρησιμοποιούμε cookies για τους ακόλουθους σκοπούς:

 • Απαραίτητα cookies – αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα μας, όπως η σύνδεση. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες.
 • Cookies λειτουργικότητα – αυτά τα cookies παρέχουν λειτουργικότητα που καθιστά τη χρήση των υπηρεσιών μας πιο βολικό και καθιστά την παροχή περισσότερων Εξατομικευμένες δυνατότητες. Για παράδειγμα, μπορεί να θυμούνται το όνομα και το e-mail σας στο σχόλιο Μορφές έτσι δεν ειναι απαραίτητο να εισαγάγετε πάλι αυτές τις πληροφορίες την επόμενη φορά κατά το σχολιασμό.
 • Cookies Analytics-αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της χρήσης και της απόδοσης της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών μας
 • Cookie διαφήμισης-αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παράδοση διαφημίσεων που σχετίζονται με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται για να περιορίσουν τον αριθμό των φορών που βλέπετε μια διαφήμιση. Τοποθετούνται συνήθως στο δικτυακό τόπο μέσω διαφημιστικών δικτύων με την άδεια του χειριστή της ιστοσελίδας. Αυτά τα cookies θυμούνται ότι έχετε επισκεφθεί μια ιστοσελίδα και αυτές οι πληροφορίες είναι κοινόχρηστες με άλλες Οργανώσεις όπως οι διαφημιστές. Συχνά τα cookies στόχευσης ή διαφήμισης θα συνδεθούν με τη λειτουργικότητα του ιστότοπου που παρέχεται από την άλλη Οργάνωση.

Μπορείτε να αφαιρέσετε τα cookies που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας μέσω των ρυθμίσεων του browser σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να ελέγξετε μερικά μπισκότα τρίτων με τη χρησιμοποίηση μιας πλατφόρμας αυξήσεων μυστικότητας όπως OptOut.aboutads.info Ή YourOnlineChoices.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, επισκεφθείτε allaboutcookies.org.

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για τη μέτρηση της κυκλοφορίας στην ιστοσελίδα μας. Η Google έχει τη δική τους πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που μπορείτε να εξετάσετε Εδώ. Αν θέλετε να εξαιρεθείτε από την παρακολούθηση από το Google Analytics, επισκεφθείτε την Σελίδα εξαίρεσης του Google Analytics.

Στοιχεία επικοινωνίας

Εποπτική αρχή
Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Contact@dpa.gr
Τηλέφωνο: + 30 210 6475 600

Αλλαγές στην παρούσα πολιτική απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στην παρούσα πολιτική απορρήτου.
Τελευταία τροποποίηση έγινε 30 Ιουνίου, 2018.